عوارض جانبی تزریق بوتاکس در ناحیه دور چشم
خطرات و عوارض جانبی تزریق بوتاکس در ناحیه دور چشم
عوارض بوتاکس دور چشم | از دهه ۱۹۸۰ برای درمان انحراف چشم، از تزریق بوتاکس استفاده می شود. البته در چند دهه اخیر برای درمان بیماری های دیگری نیز از این دارو استفاده می شود. اگر چه درمان با استفاده از بوتاکس به طور کلی بی خطر است اما این روش عوارضی هم دارد.
در درجه اول باید بدانید که تزریق بوتاکس می تواند زندگی فرد را متحول کند اما اثر آن دائمی نیست. باید عامل اصلی انقباض های غیر ارادی پلک، انحراف چشم، میگرن یا مشکلات دیگر مرتبط با چشم را یافته و نسبت به درمان آن اقدام کرد. معمولا با تزریق بوتاکس می توان نشانه های چنین بیماری هایی را کاهش داد اما این روش درمانی راهحل دائمی نیست. لازم است پس از گذشت چند ماه، دوباره برای تجدید تزریق بوتاکس به پزشک مراجعه کنید.
نکته دوم این که اگر داروی خاصی مصرف میکنید؛ به منظور کاهش تداخل با تزریق بوتاکس یا پیش گیری از چنین موضوعی باید دوز داروی موردنظر را کنترل و تعدیل کنید. اگر قبلا چشم یا صورت خود را جراحی کرده اید؛ باید به پزشک خود اطلاع دهید چون انجام چنین جراحی هایی می تواند منجر به ایجاد عوارض جانبی پس از تزریق بوتاکس شود.
عوارض بوتاکس دور چشم
نکته آخر نیز این است که ممکن است بدن فرد پس از تزریق بوتاکس، دچار آلرژی شود. بنابراین اگر پس از تزریق، نشانه های شدید حساسیتی مشاهده کردید؛ با اورژانس تماس بگیرید. از جمله نشانههای حاد ابتلا به آلرژی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تنگی نفس
- مشکل در بلع
- تاری دید
- مشکل در بالا نگه داشتن سر
- مشکل در حرکت دادن صورت (چند روز یا چند هفته پس از تزریق)
- کهیر یا تحریک و خارش پوست
- درد قفسه سینه
- ضربان قلب نامنظم
- غش
- تشنج
ممکن است پس از انجام درمان عوارض جانبی مانند درد یا تورم، بی حسی، گرفتگی یا انقباض غیر ارادی عضله در ناحیه مورد تزریق احساس شود اما معمولا این نشانه ها تا چند ساعت یا چند روز پس از تزریق بوتاکس رفع می شوند.