چطور می توان از حالت تهوع بعد از بوتاکس جلوگیری کرد ؟
جلوگیری از حالت تهوع بعد از بوتاکس
همانطور که گفتیم مهمترین عامل کاهش تهوع و عوارض دیگر بعد از بوتاکس انتخاب یک پزشک متبحر و باتجربه است. تا دوز مناسبی از بوتاکس را در بهترین محل پوست شما تزریق کند. خود شما هم بهتر است یکسری نکات را بعد از بوتاکس رعایت کنید تا دچار این عوارض نشوید.
به هیچ عنوان بعد از تزریق، محل تزریق را مالش و یا ماساژ ندهید. این کار باعث کبودی و همچنین پخش شدن ماده در پوست شما میشود. قطعا نتیجه خوبی از این کار نخواهید گرفت. علاوه بر آن باعث ایجاد حالت تهوع میشود.
به هیچ عنوان به تنهایی برای تزریق بوتاکس به مطب نروید. حالت تهوع ممکن است بلافاصله بعد از تزریق در شما ایجاد شود، پس حتما باید یک همراه در کنار شما باشد تا از شما مراقبت کند.
سعی کنید تا دو روز بعد از انجام بوتاکس، به سراغ ورزشهای سنگین و فعالیتهای بدنی نروید. زیرا این کار باعث پخش شدن مواد میشود که به همراه خودش عوارض زیادی را بوجود میآورد.
در همین دوران از مصرف سیگار، مشروبات الکلی و داروهای رقیق کننده اجتناب کنید.
حتما قبل از انجام بوتاکس شرایط خود را برای پزشک متخصص تزریق ژل و بوتاکس توضیح دهید. اگر دارویی مصرف میکنید حتما با پزشک متخصص خود در میان بگذارید.
سعی کنید با آرامش کامل زیر دستان پزشک خود بنشینید، ترس و اضطراب هنگام بوتاکس میتواند آرامش شما را بر هم بزند و شما را دچار حالت تهوع کند.
حتما قبل از انجام بوتاکس، سعی کنید غذا میل کنید و در حالت ناشتا تزریق انجام ندهید.
حتما داروهای تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید تا از عوارض بوتاکس جلوگیری شود.
بعد از انجام بوتاکس از کمپرس یخ برای جلوگیری از کبودی استفاده کنید. اما حواستان باشد هیچ فشار و حرکتی در محل تزریق ایجاد نشود.
با انتخاب یک مرکز خوب، خیالتان راحت است که پزشک شما از بهترین برندهای موجود در بازار استفاده خواهد کرد.
بهترین راهکار این است که اطلاعات خود را در مورد پزشکان و کلینیکهای معتبر زیبایی بالا ببرید. به این صورت خیلی کم پیش میآید که عوارض بوتاکس را برای مدت طولانی داشته باشید. بوتاکس و کارهای زیبایی نیاز به تخصص و مهارت کافی دارد.