معجزات امبدینگ
با معجزات امبدینگ آشنا شوید :
امبدینگ یا کاشت نخ به روشی گفته میشود که در آن به جای استفاده از سوزن، از نخهای قابل جذب بخیه جراحی استفاده میشود. در واقع در این روش از همان نقاط طب سوزنی استفاده می شود با این تفاوت که به جای سوزن از نخ استفاده می شود و نقاط به همان شکل تحریک میشوند. در این مقاله خواهیم دید که امبدینگ چیست و چه تفاوتی با طب سوزنی دارد. با ما همراه باشید.
مبنای امبدینگ همان مبنای طب سوزنی و استفاده از نقاط طب سوزنی است. این روش یک روش کاشت نخ بوده که به جای استفاده از سوزن در نقاط طب سوزنی از نخهای قابل جذب بخیه استفاده میشود. در این روش بخیهای زده نمیشود بلکه با استفاده از سوزنهای مخصوص، نخهای قابل جذبی که از جنس کرکول یا PDO یا مونوسیتینگ و یا… هستند را وارد بدن بیمار میکنیم.
در حین جذب این نخ توسط بدن، عمل تحریک نقاط طب سوزنی نیز اتفاق افتاده و همان اثر استفاده از سوزن در طب سوزنی را ایجاد میکند. سوزنهای امبدینگ کمی بزرگتر از سوزنهای استفاده شده در طب سوزنی بوده و ممکن است از محل امبدینگ یک یا دو قطره خون خارج شود. اما نگران درد ناشی از آن نباشید. به شما اطمینان میدهیم درد امبدینگ از سرنگهای آمپول کمتر است.
چه افرادی نمی توانند از امبدینگ استفاده کنند ؟
همانطور که قبلا گفتیم امبدینگ یکی از روش های اقتباس شده از طب سوزنی است. این روش نیز مانند طب سوزنی، روشی کاملا طبیعی و بدون عوارض برای درمان بیماری های مختلف میباشد. اما به هرحال حتی درمان های سنتی و طبیعی هم در برخی موارد دارای محدودیت هستند که در ادامه به برخی از آنها اشاره کرده ایم.
- خانمهای باردار که ترجیحا از طب سوزنی نیز برای این افراد استفاده نمیشود.
- افرادی که دارای بیماری قلبی یا دارای باطری در قلبشان هستند و یا عمل جراحی قلب باز کردهاند.
- افرادی که عفونتهای شدید پوست در ناحیهای که درمان قرار است انجام شود دارند.
- افرادی که دارای ناراحتیهای پوستی مانند نوعی اگزما هستند که ممکن است ناراحتیشان تحریک یا تشدید شود.
- افرادی که سابقهی آلرژی و حساسیت نسبت به نخهای جراحی داشتهاند.
- فرد اخیراً جراحی شکم انجام داده باشد. (حدودا یک ماه اخیر)
- اطفال زیر ۷ سال به دلیل ترس شدید و احتمال بیشتر واکنش های آلرژیک!
- کلیه بیمارانی که در محل امبدینگ عفونت فعال یا ضایعات ناشناخته دارند.
- بیماران دچار مشکلات کوآگولوپاتی!
- بیمارانی که هپارین، وارفارین و یا ترکیبات مشابه استفاده می کنند.
البته این موارد احتیاط برای عدم استفاده از امبدینگ هستند و به این معنی نیست که به هیچ وجه حق استفاده از امبدینگ ندارند.
عوارض احتمالی امبدینگ
جنس نخ امبدینگ مانند بعضی از نخهای بخیه طوری است که قابل جذب میباشد و مشکلی برای افراد به وجود نمیآورد. به صورت کلی امبدینگ دارای عارضهی خاصی نیست مگر اینکه این شیوه درمانی در حضور پزشک متخصص امبدینگ صورت نگیرد. عوارض امبدینگ به مواردی نظیر درد یا کبودی مربوط میشود که بسیار نادر است. به نوعی میتوان این عمل را بدون عارضه دانست اما برای این که بدانید چه کسانی بهتر است از روش کاشت نخ یا کت گوت استفاده نکنند.
در مورد امبدینگ سوزنها کمی درشتتر و دارای لومن بزرگتری است. بنابراین ممکن است از محل سوزنی که برای امبدینگ استفاده میشود یک تا دو قطره خون خارج شود. افرادی که سابقهی حساست به نخهای بخیه دارند ممکن است این حساست در امبدینگ هم برایشان تکرار شود. همچنین به ندرت در بعضی افراد واکنشهای التهابی، آلرژیک و یا عفونت دیده شده است. این رقم در ۶ تا ۷ هزار نفر مورد درمان با امبدینگ در ۳ یا ۴ بیمار دیده شده است که رقم بسیار پایینی است. اما به طور کلی عوارض امبدینگ شامل دو دسته میشوند:
- عوارض معمولی (normal reaction): عوارض معمول (که البته در تعداد کمی دیده می شود) شامل: احساس گرما، درد خفیف، سوزش محل سوزن ها، قرمزی مختصر، کبودی محل و… می باشد. این موارد کمتر از ۴۸ ساعت طول میکشند و پس از آن برطرف میشوند. عوارض معمولی نیاز به اقدام درمانی خاصی ندارند.
- عوارض غیر معمول (abnormal reaction): عوارض غیر معمول شامل: تب، درد شدید، تورم، قرمزی و گرمای زیاد در محل سوزنها، خروج چرک، خروج نخهای کاشته شده و… میباشد. این عوارض در کمتر از ۵% بیماران دیده شده است و نیاز به مداخله درمانی دارد. همچنین کلیه این عوارض در یک بیمار بروز نمیکند و به تناسب ممکن است یک یا چند مورد دیده شود.
مدت زمان هر جلسه امبدینگ چقدر است؟
به صورت کلی درمان با امبدینگ به صورت ماهی یکبار و به مدت ۲۰ الی ۴۰ دقیقه روی بدن انجام میشود. اما در بعضی موارد نیاز به تکرار مداوم ندارد. مثلا جذب نخهایی که برای امبدینگ سینه مورد استفاده قرار میگیرد، بین ۲ تا ۳ ماه است. نخهای امبدینگ باسن نیز بین ۴۰ تا ۴۵ روز جذب میشوند.
در درمان چاقی به وسیلهی امبدینگ تعداد جلسات بیشتر است. درصورتی که بعد از چند جلسه، بدن به این روش درمان پاسخ ندهد و یک آداپتیشن با روش درمانی ایجاد کند، درمان متوقف شده و بعد از چند ماه ادامه پیدا خواهد کرد.
چه تعداد نخ وارد بدن می شود؟
این مسأله بستگی به نوع بیماری و روش درمانی پزشک دارد. ولی در موارد چاقیهای عمومی بهتر است تعداد نخها از ۱۵ نخ و نهایتاً ۲۰ نخ تجاوز نکند. البته این برخلاف نظر برخی از دوستان است که فکر میکنند هرچقدر تعداد نخها بیشتر باشد تأثیر درمان بهتر است.
عمق کارگذاشتن نخ ها چقدر است؟
عمق فرو بردن نخها نبایستی به نحوی باشد که احتمال ایجاد خطر برای بیمار وجود داشته باشد. هرچند این احتمال کم است ولی اصل بر عدم آسیب بیماران حتی به میزان جزئی است و این عمق را تا نهایتأ ۲ سانتیمتر توصیه میکنیم. در مواردی که دختران جوان و فقط برای کاهش سایز قسمتهای خاصی از بدن (مثلأ بازو یا ران) مراجعه میکنند عمق کار گذاشتن از این هم کمتر میشود.
آیا نخ های امبدینگ به بدن ما دوخته می شوند؟
در شیوه درمانی امبدینگ، از نخ های بخیه استفاده می شود اما این نخ ها به بدن بیمار دوخته نمیشوند! نخ امبدینگ توسط سوزن مخصوص وارد نقاط تشخیص داده شده توسط پزشک متخصص طب سوزنی و امبدینگ شده و در زیر پوست مراجعه کننده کاشته می شوند. پس از چند وقت این نخ ها جذب بدن شده و دیگر هیچ اثری از آن ها به جا نخواهد ماند.
مطالب خواندنی :
- تزریق ژل و بوتاکس اصفهان
- دانستنی های لیفت ابرو با تزریق بوتاکس
- روشهای رفع خط خنده
- لیفت صورت با نخ اصفهان
- لیفت سینه با کمک طب سوزنی
- درمان با پلاسما چه مراقبت هایی لازم دارد ؟
- راهکارهای لاغری موضعی
- بعد از درمان پلاسما چه نکاتی را باید رعایت کرد ؟
- مقایسه تکنیک های جوانسازی پوست
- با پیری پوست صورتم چه کنم؟