چه کسانی نمی توانند از کربوکسی تراپی استفاده کنند ؟
چه زمانی نمیتوان از کربوکسی تراپی استفاده کرد؟
اگر هر یک از موارد زیر در مورد شما صدق میکند ، کاندیدای مناسبی برای کربوکسی تراپی نیستید :
- بیماریهای قلبی عروق کنترل نشده یا حاد (مانند فشار خون کنترل نشده)
- بیماریهای تنفسی حاد
- مشکلات انعقاد خون (مثل هموفیلی)
- آمبولی ریه که اخیراً رخ داده باشد
- بیماریهای بافت پیوندی
- عفونت پوستی
- دیابت کنترل نشده
- بارداری یا شیردهی
بیشتر بخوانید : استرچ مارک و دلایل بروز آن
ماندگاری نتایج چقدر است؟
در مورد جوانسازی پوست، نتایج کربوکسی تراپی بین ۴ تا ۶ ماه ماندگاری دارد. در سایر کاربردهای درمانی مثل سلولیت، در صورتی که رژیم غذایی خوبی داشته باشید و ورزش کنید، نتایج تا چند سال ماندگار خواهند بود.
قبل و بعد
برای این کار تقریباً هیچ آمادگی خاصی لازم نیست. بسته به محل تحت درمان ممکن است پزشک به شما توصیههایی بکند. بهتر است تا چند روز قبل از مراجعه به کلینیک داروهای ضد التهابی (مثل ایبوپروفن و ژلوفن) یا آسپرین مصرف نکنید. این داروها احتمال کبودی را زیاد میکنند.
یکی از مزیتهای این روش ، این است که بعد از درمان نیاز به مراقبت نداشته و محدودیت خاصی هم نخواهید داشت. به طور کلی تا ۴ ساعت بعد از درمان در معرض آب سرد قرار نگیرید. در مورد درمان سلولیت، تا ۲۴ ساعت از رفتن در وان حمام یا استخر خودداری کنید.
خطرات و عوارض کربوکسی تراپی چیست ؟
کربوکسی تراپی تنها یک عارضهی محتمل دارد؛ آن هم کبود شدن محل تزریق است. این عارضه تقریباً هیچگاه برای نواحی زیر چشم رخ نمیدهد. کبودی زمانی شایع است که دستها و پاها تحت کربوکسی تراپی قرار میگیرند. سایر عوارض کربوکسی تراپی بسیار خفیفاند و اگر رخ بدهند، حداکثر تا چند ساعت بعد از جلسهی درمانی برطرف میشوند. عوارض موقت عبارتاند از:
- درد خفیف در محل تزریق
- احساس عجیب در زیر پوست
آیا گاز کربن دی اکسید سمی است؟
این سوال برای بسیاری از مراجعین پیش میآید. کربن دی اکسید گازی است که به طور طبیعی درون بدن تولید میشود. در واقع این گاز محصول طبیعی فرآیندهای سوخت و سازی بدن است، در خون ما وجود دارد و توسط ریهها دفع میشود. پس خیر، کربن دی اکسید سمی نیست و باعث مرگ سلولها یا آسیب دیدن بافت نمیشود.