تزریق ژل و بوتاکس اصفهان | از لبخند لثه ای چه می دانید ؟..

همه چیز درباره لبخند لثه‌ای

لبخند لثه ای به حالتی گفته می شود که در آن دندان ها هنگام لبخند زدن دیده می شوند. در این حالت دندان ها و نحوه لب های فرد به گونه ای است که فرد در هنگام لبخند زدن و حتی صحبت کردن نمی تواند لثه های خود را مخفی نگه دارد.

بسیاری از افراد به دنبال راه‌‌حلی برای لبخند لثه‌ای هستند و برخی نیز آن را زیبا می‌دانند. از انجا که امروزه برای هر مشکلی راه‌حلی وجود دارد و می‌توان هر گونه نارضیتی در چهره و اندام را برطرف نمود این مشکل نیز قابلیت برطرف شدن دارد.

لبخند لثه ای به چه صورت است؟

معمولا در هنگام صحبت و خندبدن تنها ۱ الی ۳ میلی متر از لثه‌های شما پیددا می‌شود. این در حالی است که برای افرادی دوچار مشکل لبخند لثه‌ای این میزان به ۴ الی ۷ میلی متر می‌رسد. باز هم قابل ذکر است که این حالت ممکن است برای برخی زیبا باشد و برخی نظرشان بر اصلاح این حالت باشد. برای دسته دوم معمولا این حالت باعث خجالت و کاهش اعتماد بنفس در صحبت کردن و خندیدن می‌شود. برای افراد دسته دوم باید بگوییم که نگران نباشید این مشکل قابل حل و اصلاح شدن است.

پیشنهاد مطالعه  هدیه شرکت افامد

لیفت صورت با نخ اصفهان | 
از لبخند لثه ای چه می دانید ؟.

علت ایجاد لبخند لثه‌ای

در زیر به دلایل لبخند لثه‌ای اشاره می‌کنیم:

  1. کوتاه بودن لب بالایی دلیل رایج لبخند لثه‌ای است. اگر لب به اندازه‌ی کافی پایین نیاید، وقتی می‌خندید مقدار بیش‌تری از لثه‌ی شما دیده می‌شود.
  2. دندان‌های کوتاه و کوچک هم می‌تواند ریشه‌ی این موضوع باشد. دندان‌ها ممکن است به این دلیل کوتاه باشند که کامل درنیامده‌اند و هنوز با مقداری از بافت لثه پوشیده می‌شوند یا این که فقط در مقایسه با لثه‌ها و در اثر سایش یا ژنتیک، کوچک هستند.
  3. یکی دیگر از دلایل لبخند لثه‌ای باز هم مربوط به لب بالایی است. به این صورت که اندازه‌ی لب بالایی شما کاملاً مناسب است اما وقتی می‌خندید لب بالا بیش از حد منقبض می‌شود و باعث می‌شود لب خیلی بالا برود و مقدار بیش‌تری از لثه نمایان شود.
  4. یکی دیگر از دلایل لبخند لثه‌ای در ارتباط با مشکلات استخوان‌بندی است. در این مورد، ممکن است فک بالا خیلی بزرگ باشد یا بیش از حد جلو آمده باشد، و این موضوع می‌تواند باعث نمایان شدن مقدار زیادی از لثه یا حتی برآمده‌شدن لثه شود.
  5. برخی از افراد هم مبتلا به عارضه‌ای به نام هایپرتروفی لثه‌ای هستند، یعنی بافت لثه‌های آن‌ها در اطراف دندان بیش از حد رشد می‌کند.
پیشنهاد مطالعه  تزریق فیلر شقیقه

متخصص طب سوزنی اصفهان | 
از لبخند لثه ای چه می دانید ؟

روش‌های اصلاح لبخند لثه‌ای

  • بوتاکس لبخند لثه‌ای :
    تحرک زیاد عضله‌های لب، از طریق چند روش بوتاکس کوچک در عضلات بالا برنده ی لب قابل کنترل می‌باشند. می‌توان میزان این تحرکات را کاهش داد. از کارایی مهم بوتاکس می‌توان به انقباض عضلات بالا برنده‌ی لب اشاره کرد، طوری که لب بالا در هنگام خندیدن کمتر به سمت بالا رود و کشیده شود. در نتیجه چهره‌ی شما طبیعی‌تر جلوه خواهد کرد.
  • ونیز یا روکش
  • جراحی تغییر موقعیت لب
  • بلند کردن تاج دندان
  • بلند کردن فک لبخند لثه‌ای
  • ارتودنسی

 

مطالب پیشنهادی متخصص طب سوزنی اصفهان دکتر اردشیر عامری :

پیام بگذارید