مقایسه تاثیر درمان هیدروفیشیال با لایه بردار های شیمیایی
درمان هیدروفیشیال
متخصصان زیبایی درمان هیدروفیشیال برای انجام این روش از یک ابزار مخصوص استفاده میکنند ( دستگاه HydraFacial ) و در این روند از چهار مرحله مشخص در یک جلسه درمانی تجویز می شود.
در این درمان چهار مرحلهای سلولهای ازکارافتاده و متروکه ای که بر اثر گذشت زمان بر پوست باقی مانده است، را استخراج کرده و پاک میکند و سپس پوست را با استفاده از یک سرم حاوی آنتیآکسیدانها، پپتیدها و اسید هیالورونیک ترمیم و احیا میکند.
بیشتر بدانید : استفاده از هیدروفیشیال چه کاربردی دارد ؟
مقایسه درمان هیدروفیشیال و لایهبرداری شیمیایی
هیدرودرم ( درمان هیدروفیشیال ) و لایهبرداری شیمیایی سلولهای مرده را از بین میبرند. لایهبرداری شیمیایی مراحل انتخابی مختلفی دارد، از لایهبرداری سطحی گرفته تا لایهبرداری عمیق، که متناسب با نوع پوست توسط متخصصین انتخاب می شود. در این درمان از اسیدهایی مانند سالیسایلیک اسید، آلفا هیدروکسی اسید و دیگر اسیدها برای از بین بردن خطوط چهره، چین و چروکها، پیری پوست، لکها و زخمهای کمعمق استفاده میشود. لایهبرداری شیمیایی به افراد نختلف پاسخ های متفاوتی می دهد و برای همه افراد مناسب نیست.
پایه ی اصلی این درمان اسیدها می باشند که برای کسانی که دارای اختلالات پوستی مانند: حساسیت های پوستی هستند توصیه نمیگردد. از این گذشته لایهبرداری شیمیایی برای کسانی که دارای پوست سالمی هستند تاثیرگذارتر بوده و این درحالیست که هیدروفیشیال برای انواع پوستها توصیه میگردد.
متخصصان این روش درمان را برای خانم های حامله و مادرانی که به کودکان خود شیر می دهند ، یا به اگزما، التهاب پوست، رزاشیا و پسوریازیس مبتلا هستید باید از انجام لایهبرداری شیمیایی خودداری کنید و میتواند موجب بدترشدن سلامت پوستتان گردد. از سوی دیگر میتوان از هیدرودرم برای افرادی که دارای پوستهای بسیار حساسی هستند استفاده نمود و همچنین برای کسانی که به رزاشیا مبتلا بوده و دارای پوستی خشک هستند، توصیه میشود.
لایهبرداری شیمیایی برای بیمارانی که دارای چین و چروک، پیری پوست و دیگر مشکلات پوستی هستند و پوستی حساس، تیره و مشکلدار ندارند توصیه میگردد. کسانی که پوستی حساس دارند و دارای مشکلات پوستی نظیر اگزما، التهاب پوست (درماتیت)، رزاشیا، پسوریازیس و … هستند نباید از روش لایهبرداری شیمیایی برای درمان استفاده کنند.