تزریق بوتاکس ابرو چه عوارضی در پی دارد ؟
عوارض و خطرات تزریق بوتاکس به ابرو
تزریق بوتاکس ابرو یکی از ایمنترین روشهای تزریقی و پراستفادهترین روش جوانسازی در دنیا است. اما با همهی اینها خطراتی وجود دارد. ممکن است بعد از تزریق کمی قرمزی، التهاب، ورم یا کبودی در محل تزریقات مشاهده کنید که حداکثر ظرف یک هفته ناپدید میشوند.
عوارض تزریق بوتاکس بیشتر در مورد استفادههای درمانی آن دیده میشود. عوارض تزریق بوتاکس در زمینهی کاربردهای زیبایی خفیف هستند و به ندرت مشاهده میشوند. این عوارض عبارتاند از:
- سردرد
- درد
- بیحسی
عوارض جدی تزریق بوتاکس بسیار نادر هستند ولی چون خطرناکاند در این بخش مطرحشان کردهایم. اگر هر کدام از علایم زیر را تجربه کردید، به سرعت با پزشک متخصص تزریق ژل و بوتاکس خود تماس بگیرید:
- تنگی نفس و دشواری در تنفس
- افتادگی ابروها یا پلک
- دشواری در بلع یا قورت دادن
- تغییر در شکل حرف زدن
یکی از عوارض تزریق بوتاکس در ناحیهی بین دو ابرو افتادگی پلک است. در گذشته بین ۱ تا ۳ درصد بیماران دچار این عارضه میشدند. امروزه با تکنیکهای جدید تزریق تقریباً دیگر مشاهده نمیشود.
توصیههای مراقبتی بعد از تزریق بوتاکس
بعد از تزریق بوتاکس به ناحیهی ابرو حتما توصیههای زیر را رعایت کنید وگرنه اثرگذاری درمان کاهش مییابد:
تا ۴ ساعت باید سر خود را در حالت صاف نگه دارید و دراز نکشید.
باید در ۲ ساعت ابتدایی تقریبا هر یک دقیقه یکبار، عضلات ناحیهی بین دو ابرو را منقبض کنید و حرکت دهید. میزان تاثیر حرکات عضلانی بر اثربخشی بوتاکس دقیقا مشخص نیست ولی تجربه نشان داده که با انجام این انقباضات، بوتاکس بهتر جذب عضلات میشود.
یکی از دلایلی که بسیاری از مراجعین تزریق بوتاکس را به جراحی لیفت ابرو ترجیح میدهند، بیدردسر بودن و بیخطر بودنش است. برعکس روشهای جراحی، شما میتوانید بلافاصله بعد از تزریق بوتاکس به منزل، محل کار یا دانشگاه بروید و به فعالیتهای عادی خود بپردازید. البته انجمن درماتولوژی آمریکا (AAD) توصیه میکند که حداقل ۲ ساعتی استراحت کرده و به محل کار نروید.