متخصص طب سوزنی اصفهان |تاریخچه کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی چیست؟

کربوکسی تراپی یا درمان با استفاده از گاز کربن دی اکسید از جمله روش‌های پرطرفدار و فراگیر جوانسازی پوست در دنیا است. قدمت این روش درمانی به دهه‌ی ۱۹۳۰ میلادی باز می‌گردد و به مرور شاهد توسعه و ارتقای عملکرد آن بوده‌ایم.

پژوهش‌های نسبتاً زیادی در حوزه‌ی کربوکسی تراپی انجام شده که همه‌ی آن‌ها نشان از تاثیر بالا و عوارض کم این روش درمانی می‌دهند. کربوکسی تراپی می‌تواند به بهبود انعطاف‌پذیری، افزایش خونرسانی، محو کردن چین و چروک‌ها، تحریک کلاژن سازی و از بین بردن چربی‌های موضعی پوست کمک کند.

کربوکسی تراپی روشی برای درمان سلولیت، ترک‌های پوستی، سیاهی زیر چشم و جوانسازی پوست است. مبدا این روش به کشور فرانسه و دهه‌ی ۱۹۳۰ باز می‌گردد. از این روش درمانی می‌توان در پلک‌ها، صورت، گردن، دست‌ها، باسن، شکم و پاها استفاده کرد.

در این روش از گاز کربن دی اکسید استفاده شده که به طور طبیعی در بدن تولید می‌شود. کربوکسی تراپی نوعی مزوتراپی است و در همه جای دنیا به شکل رایجی استفاده می‌شود. تا کنون عوارض جانبی شدید یا دائمی در مورد این روش مشاهده نشده است.

کربوکسی تراپی یکی از سریع‌ترین و ساده‌ترین روش‌های جوانسازی پوست است. جلسات درمانی معمولاً بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. بلافاصله بعد از درمان می‌توانید به کارهای روزمره مشغول شوید. فقط در مورد درمان سلولیت، باید تا ۲۴ ساعت بعد از درمان از رفتن در وان یا شنا خودداری کنید.

متخصص طب سوزنی اصفهان | تاریخچه کربوکسی تراپی بدانید

تاریخچه 

 کربن دی اکسید تراپی (CDT) تکنیک جدیدی در علم پزشکی محسوب نمی‌شود. این روش در دهه‌ی ۱۹۳۰ در کشور فرانسه ابداع شد. فرانسوی‌ها متوجه شده بودند که حمام کردن یا شنا در آبی که درصد بالایی از گاز دی اکسید کربن دارد، موجب بهبودی سریع‌تر زخم‌ها و آسیب‌های پوستی می‌شود. در دهه‌ی ۱۹۵۰ میلادی، جراحان قلب از  کربن دی اکسید تراپی برای درمان بیماری‌های عروقی که ناشی از مشکلات خونرسانی به بافت‌ها یا تجمع چربی در عروق بود، استفاده کردند. نهایتاً در سال ۱۹۹۵،  کربن دی اکسید تراپی جای خود را در میان روش‌های زیبایی و جوانسازی پوست باز کرد و به سرعت به یکی از روش‌های فراگیر در این حوزه تبدیل شد. عمده کاربردهای این روش در گذشته شامل از بین بردن چربی‌های موضعی و جوانسازی پوست بود.

به مرور از  کربن دی اکسید تراپی برای بهبود انعطاف پذیری یا الاستیسیته، بهبود خونرسانی به بافت پوستی، رفع چین و چروک‌ها و افزایش کلاژن سازی استفاده شد.

 

پیشنهاد مطالعه  روش‌های رفع خط خنده

مزایای و عوارض کربوکسی تراپی

پیام بگذارید